Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
03 - Oktatási szakcsoport képes leírás - OKJ - szakképzés.tlap.hu
részletek »

03 - Oktatási szakcsoport - OKJ - szakképzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: okj.tlap.hu » 03 - Oktatási szakcsoport
Keresés
Találatok száma - 5 db
Adótanácsadó tanfolyam Soter-Line

Adótanácsadó tanfolyam Soter-Line

Az adótanácsadó képzés óraszáma 256 óra Az adótanácsadó képzés helyszíne Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. (a Blahánál) Az adótanácsadó képzés tervezett kezdés 2011. március 7. hétfő, szerda 2011. március 26. szombat Az adótanácsadó tanfolyam időtartama heti 2 x, H,Sz (17.00-20.30), v. szombat (8.30-14.30)

KékT

KékT

A Kék T Autósiskola Pécs és Motoros Iskola Pécs segítségével B autós jogosítvány és A motoros jogosítvány kapható. Az autósiskola Pécs egyik legmodernebb oktatótermét tudhatja magáénak, ahol a legmodernebb multimédiás oktatóeszközökkel tanítják a hallgatókat, ezzel is közelebb juttatván oket az A motoros jogosítvány vagy épp a B autós jogosítvány megszerzéséhez. Az autósiskola Pécs belvárosában található, ahol tartozik hozzá egy motoros bolt Pécs belvárosában szintúgy. A motoros bolt Pécs egyik legjobban felszerelt szaküzlete, motoros ruházat és bukósisak vásárolható.

Kulturális szakemberek továbbképzése Budapesten

Kulturális szakemberek továbbképzése Budapesten

Képzéseinket ajánljuk kulturális (közművelődési, könyvtári, múzeumi, levéltári, műtárgyvédelmi) szakembereknek akiknek munkájuk hatékonyabb elvégzéséhez nyújt segítséget a program, illetve akik fejleszteni szeretnék meglévő képességeiket és kompetenciáikat, ezáltal egész intézményüket

Médiaszki főiskola

Médiaszki főiskola

Ne bánkódj, ha nem sikerült a felvételid, nálunk egyetemi színvonalon tanulhatsz szakmát! A Médiatudományi Szakközépiskolában az alábbi felsőfokú szakképesítések közül választhatsz: * intézményi kommunikátor * sportkommunikátor * moderátor * sajtótechnikus Képzéseinken neves gyakorlati szakemberektől és a Szegedi Tudományegyetem elismert oktatóitól sajátíthatod el a munkavállaláshoz nélkülözhetetlen ismereteket. Gondolkodj hosszú távon: tanulj nálunk, s a lehető legjobb helyre találtál! Médiatudományi Szakközépiskola 1191 Budapest, József Attila u. 74. Telefonszám: 06 / 1- 358-04-06 Weblap: http://www.mediaszki.hu E-mai cím: szkito@enternet.hu

Műköröm tanfolyam

Műköröm tanfolyam

Az Elite KörmösAkadémia az egyik legismertebb oktatóközpont Magyarországon. OKJ-s képzéseinken és technikai továbbképzéseinken a legmagasabb szinten sajátíthatod el a szakma minden fortélyát. A Crystal Nails nemzetközi oktatói rendkívül szakképzettek, mindig naprakészek az aktuális körömtrendekkel. Tanulj sikerszakmát nálunk! Az oktatás gyakorlatorientált, az órákon a Crystal Nails minőségi műkörmös alapanyagaival tanulhatsz. Ha Te is a profik közé akarsz tartozni, nálunk a helyed! Látogass el honlapunkra, ahol a most induló tanfolyamokon kívül rengeteg újdonsággal és kedvezménnyel várunk!

Tuti menü