Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
09 - Építészeti szakcsoport képes leírás - OKJ - szakképzés.tlap.hu
részletek »

09 - Építészeti szakcsoport - OKJ - szakképzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: okj.tlap.hu » 09 - Építészeti szakcsoport
Keresés
Találatok száma - 4 db
Építési műszaki ellenőr-Számalk

Építési műszaki ellenőr-Számalk

A Számalk Közép-Európa egyik legnagyobb magániktatási intézménye 40 éves oktatási tapasztalattal. Képzéseinket a belvárosban, a Blaha Lujza tértől 3 percre találja. Tanári karunk gyakorló szakemberekből és sok éves oktatási tapasztalattal rendelkező oktatókból áll. Tekintse meg kínálatunkat, nem fog csalódni!

Építőgépkezelő

Építőgépkezelő

A Targoncavezetői tanfolyam résztvevői a tanfolyam elvégzése után megszerzett szakképesítéssel kíváló lehetőséget kapnak arra, hogy növeljék elhelyezkedési esélyeiket a munkaerőpiacon. Az építőiparban, a szállítás, raktározás területén, logisztikákban, áruházakban kínálkozik targoncás állás. A targoncavezetői állások betöltéséhez folyamatosan keresik a megfelelően képzett, targoncákat kezelni tudó szakembereket.

ORSA - Építő és anyagmozgatógép kezelő tanfolyamok

ORSA - Építő és anyagmozgatógép kezelő tanfolyamok

Cégünket az ORSA Oktatási kereskedelmi és Szolgáltató Betéti társaságot 1992-ben alapítottuk. Cégünk fő tevékenysége az iskolarendszeren kívüli felnőttoktatás és az anyagmozgató gépekkel kapcsolatos szakértői munka mely tevékenységeket a társaság megalapítása óta folyamatosan végzünk. Az alapítók szándéka, szakmai felkészültsége, szakmai előélete alapján kezdettől fogva műszaki téren tevékenykedünk. Képzéseink két fő elemre bonthatók: Építő és anyagmozgatógép kezelők oktatása és vizsgáztatása Kisgépkezelők képzése Ezeken, a képzéseken kívül emelő és anyagmozgatógépek időszakos vizsgálatával és műszaki szakértéssel foglalkozunk.

XIV. Ker. Terc

XIV. Ker. Terc

TERC Kft., 1149 Budapest, Pillangó park 9., Tel.: +36 1 222-2402, Fax: +36 1 222-2405, E-mail: info@terc.hu Építési műszaki ellenőr A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 61 582 01 0000 00 00 A szakképesítés megnevezése: Építési műszaki ellenőr I. A szakképesítéssel legjellemzőbben betölthető foglalkozás: Minőségi, műszaki, biztonsági ellenőr, (FEOR szám: 3192) A 25/2008. (IV. 29.) ÖTM rendeletben foglaltaknak megfelelően a szakképesítés vizsgájára az jelentkezhet, aki az építési műszaki ellenőri tevékenységről szóló módosított 158/1997. (IX. 26.) Korm. rendelet szerinti szakirányú felsőfokú szakmai végzettséggel rendelkezik, a képzési program szerinti elméleti és gyakorlati képzésben részt vett, a követelményeket teljesítette és szakdolgozatát eredményesen elkészítette. A rendelet alkalmazása szempontjából szakirányú felsőfokú szakképesítésnek - a műszaki felsőoktatás alapképzési szakjainak képesítési követelményeiről szóló külön jogszabály előírásainak figyelembevételével - az alábbiak tekintendők: * az építmények esetében építészmérnöki, építőmérnöki vagy településmérnöki, * építmény- és épületgépészeti területen gépészmérnöki,..stb.

Tuti menü