Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
16 - Ügyvitel képes leírás - OKJ - szakképzés.tlap.hu
részletek »

16 - Ügyvitel - OKJ - szakképzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: okj.tlap.hu » 16 - Ügyvitel
Keresés
Találatok száma - 8 db
Irodai, ügyviteli tanfolyamok a KOTK-ban

Irodai, ügyviteli tanfolyamok a KOTK-ban

Felnőttképzési tevékenységünk fő területe a szakképzés és a nyelvoktatás. Kínálatunkban elsősorban idegenforgalmi, kereskedelmi, külkereskedelmi, logisztikai, szállítmányozási, marketing, vám- és jövedéki, pénzügyi, társadalombiztosítási, személyügyi és egyéb irodai, ügyviteli képzések szerepelnek. A képzések OKJ-s vizsgával zárulnak, melyeknek szervezésére a KOTK vizsgaközpontja jogosult. Nyelvi képzésünk keretében általános és szaknyelvi programokat, valamint nyelvvizsgát (ORIGO, KITEX) is helyben biztosítunk a nálunk tanulóknak

Irodavezető tanfolyam

Irodavezető tanfolyam

Irodavezető tanfolyam indul cégünk szervezésében, melyre szeretettel várjuk az Ön jelentkezését is, ha szívesen töltené munkaidejét a négy fal közt, irodai, adminisztratív tevékenységgel. A szakképzés során elsajátíthatja mindazokat az ismereteket, melyeknek segítségével a gyakorlat terén sem lesznek olyan akadályok, melyekkel ne tudna megbirkózni. Jelentkezzen tanfolyamunkra, akár online!

Keszthely Akadémia Isk.

Keszthely Akadémia Isk.

* Általános rendszergazda * Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető * Webprogramozó * Gazdálkodási menedzser-asszisztens * Informatikus - térinformatikus * Ügyintéző titkár * Protokoll és utazásügyintéző - Utazásügyintéző * Marketing és reklámügyintéző * Jogi-asszisztens

Könyvelő tanfolyam Budapest

Könyvelő tanfolyam Budapest

Cégünk és kiadónk a Budapesti Gazdasági Főiskola közreműködésével elindította már harmadik éve okj-s mérlegképes könyvelő tanfolyamát, amely Budapesten és Győrött is várja már hallgatóit. A képzésen igen neves előadók vesznek részt, és nem csupán az irodalmi, de gyakorlati tanácsokkal is elősegítik a sikeres vizsga és az eredményes szakmai munka lehetőségét. A tanfolyamot ajánljuk kezdőknek, akik szakma megszerzéséért szeretnének beiratkozni, de ajánljuk gyakorló könyvelőknek is, hiszen a továbbképzéshez szükséges kreditpontok is megszerezhetőek képzésünkön. Amennyiben tehát érdekli az ügyvitel világa, szívesen tevékenykedne a továbbiakban mint könyvelő, ajánljuk figyelmébe kiemelten jól felépített oktatásunkat.

Mérlegképes könyvelő tanfolyam

Mérlegképes könyvelő tanfolyam

Mérlegképes könyvelői, számviteli, pénzügyi, logisztikai tanfolyamainkon szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik a pénzügy, a könyvelés és logisztika iránt. Ha ezen területek valamelyikén képzeled el magad, jelentkezz hozzánk. Moduljaink segítségével könnyedén sajátíthatod el a választott terület csínját-bínját, miközben használható tudást és gyakorlatot kapsz. Budapesten több helyszínene várunk mindenkit szeretettel! Válaszd ki a hozzád legközelebb álló képzést és íratkozz be tanfolyamunkra!

Ügyintéző titkár (irodavezető) tanfolyam

Ügyintéző titkár (irodavezető) tanfolyam

Az ügyintéző titkár képzés célja: Az ügyintéző titkár képes lesz számítógépen adatbeviteli feladat végezni, hivatalos leveleket készíteni, irodatechnikai eszközöket kezelni, ügyintézői és protokoll feladatokat ellátni. Jelentkezés feltétele: érettségi vizsga Oldalunkon a képzéssel kapcsolatos fórumot is találsz!

Ügyintéző titkár képzés, irodavezető tanfolyam

Ügyintéző titkár képzés, irodavezető tanfolyam

Mit csinál az ügyintéző titkár? Az ügyintéző titkár megfelelő mélységű számítógép-kezelési és szövegszerkesztési, gépírási, titkári, gazdasági, jogi, nyelvművelés- és beszédtechnikai ismeretek, valamint idegennyelvtudás birtokában hazai és idegen érdekeltségű cégeknél (gazdálkodó egységeknél) ügyintéző és titkári feladatokat lát el, elsősorban középszintű vezetők mellett, illetve nagyobb intézményeknél, gazdálkodó egységeknél titkárságon munkatársként.

Ügyintéző titkár-Számalk

Ügyintéző titkár-Számalk

A Számalk Közép-Európa egyik legnagyobb magániktatási intézménye 40 éves oktatási tapasztalattal. Képzéseinket a belvárosban, a Blaha Lujza tértől 3 percre találja. Tanári karunk gyakorló szakemberekből és sok éves oktatási tapasztalattal rendelkező oktatókból áll. Tekintse meg kínálatunkat, nem fog csalódni!

Tuti menü