Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
17 - Kereskedelem-marketing, üzleti adminiszt képes leírás - OKJ - szakképzés.tlap.hu
részletek »

17 - Kereskedelem-marketing, üzleti adminiszt - OKJ - szakképzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: okj.tlap.hu » 17 - Kereskedelem-marketing, üzleti adminiszt
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kereskedelmi szakmenedzser képzés Miskolc.

Kereskedelmi szakmenedzser képzés Miskolc.

Jogi asszisztensek képzése, akik az állam- és jogtudomány, valamint a jogi asszisztensi tevékenységekhez kapcsolódó más társadalomtudományok alapjainak birtokában, a jogrendszer főbb jogterületeinek és jogintézményeinek, a jogalkotás és a jogalkalmazás módszereinek ismeretében, korszerű szakismereteik alapján alkalmasak jogi asszisztensi tevékenységre.

Online OKJ-s tanfolyamok

Online OKJ-s tanfolyamok

Az ember életében sokszor találkozik azzal a helyzettel, hogyha lenne egy elfogadott és magas színvonalú plusz képzettsége akkor jobban tudna érvényesülni, urambocsá többet kereshetne jócskán. Hogy ezt a helyzetet ne vesztesként hanem nyertesként élje meg, jelentkezzen az Actual online OKJ-s tanfolyamaira, melyek a vendéglátás és kereskedelem mellett az egészségügy területére is kiterjednek.

VII. Ker. KOTK

VII. Ker. KOTK

A Külgazdasági Szakközépiskolában érettségizett fiatalok tanulhatnak külgazdasági és hozzá kapcsolódó más gazdasági szakmákat, például idegenforgalmi, szállítmányozási és logisztikai, marketing és pr, irodai, ügyviteli, pénzügyi és számviteli, informatikai szakirányon, nappali tagozaton, valamint 22 év fölötti felnőttek esti és levelező tagozaton.

VIII. Ker. Cserfa Holding

VIII. Ker. Cserfa Holding

Cserfa Holding Oktatási Központ - Tanfolyamszervezés, továbbképzés

Tuti menü