Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
19 - Egyéb szolgáltatások képes leírás - OKJ - szakképzés.tlap.hu
részletek »

19 - Egyéb szolgáltatások - OKJ - szakképzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: okj.tlap.hu » 19 - Egyéb szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 20 db
Fodrász iskola

Fodrász iskola

A CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola célkitűzése az, hogy olyan színvonalas, minőségi fodrász oktatásban részesítse tanulóit, amilyenre eddig Magyarországon nem volt példa. Az alapítók úgy tapasztalták, hogy a lelkes, tehetséges fiatalok, akik ezt a gyönyörű divatszakmát szeretnék kitanulni, gyakran szembesülnek azzal, hogy az iskolaévek alatt nem ismertetik meg őket a nemzetközi trendekkel, oktatóik nem mindig naprakészek a divat területén. Ennek következményeképpen nem tudják kamatoztatni a befektetett pénzt és energiát, sem az igényesebb magyar, sem a külföldi szalonok elvárásainak nem tudnak megfelelni. Mi az igényes, minden szakmai követelményt kielégítő, az alapokat maximálisan tisztelő, ugyanakkor életképesebb, külföldön is elfogadott oktatásban részesítjük hallgatóinkat.

Hegesztő tanfolyam

Hegesztő tanfolyam

Cégünk a Polgárék Kft. lassan 10 éves tapasztalattal rendelkezik a hegesztő tanfolyam szervezés területén. Felismerve a felnőttképzési piac néhány szervezetlen egységét, cégünk egy olyan szolgáltatást nyújt a leendő tanulók számára, mellyel a szakmában elismert oktatóktól, korszerű ? aktuális tananyagot, gyakorlatorientált órákon keresztül sajátíthatják el. Több nagyvárosban, lefedve az ország területét kínálunk kiszámítható, zökkenőmentes szervezést és színvonalas képzést. Minimális, alapfokú iskolai végzettséggel nyugodtan elkezdhető a tanfolyam, nem igényel szakmai előképzettséget. Az elméleti és gyakorlati órák száma 30 -70 %-os arányban oszlanak meg.

Kattints ide a weboldalhoz

Kattints ide a weboldalhoz

Szeretne rövid időn belül, jól fizető állást találni? Cégünk egy olyan szakmát kínál most Önnek, amelyre mindig szükséges lesz. Biztonsági őr tanfolyamunk évek óta az egyik legnépszerűbb OKJ-s képzésünk. Sikeres vizsgát tett, végzett tanulóink részaránya 99%! Amelyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez is bizonyítja, vagyonőr oktatásunk, magas színvonalát. A korszerű, aktuális biztonságvédelmi tananyagot, szakképzett előadóink, érthetően, gyakorlati példák bemutatásával adják elő az órák keretében.

Képzésnet

Képzésnet

A Képzésnet.hu tanfolyam-összehasonlító oldal egyedülálló módon 12 szempont szerint teszi összehasonlíthatóvá az oldalon szereplő több száz tanfolyamot. Az oldalon az OKJ tanfolyamok mellett hobbi, nyelv és más tanfolyamok is megtalálhatóak. találja meg az önnek való tanfolyamot ár, lokáció, időpont, forma, vélemény stb alapján. Az oldal könnyen kezelhető, részletes keresés segíti az igényeinek megfelelő képzés megtalálásában. Az oldal célja, hogy könnyű legyen eligazodni a képzések tömkelege között és valóban összehasonlíthatóvá váljanak a tanfolyamok minőség és ár szerint is.

Közterület Felügyelő Tanfolyam

Közterület Felügyelő Tanfolyam

Az utóbbi időben egyre meghatározóbb, a közterület felügyelők ugrásszerűen megnőtt jelenléte a fővárosban, vagy országszerte a nagyobb városokban. Különböző fórumokon, mint például a Tv, vagy a rádió, ahol különféle híradásokban, a média is egyre többször számol be hatékony fellépésükről a közrendet vagy közbiztonságot fenyegető veszélyforrásokkal szemben. De nem csak, a médiában láthatunk, hallhatunk a közterület felügyelet munkájáról. Akik nagy lélekszámú városokban élnek, tudják, hogy a mindennapokban érezhetőbb a közterület felügyelet fokozott figyelme a rend fenntartására.

Lakberendező tanfolyam

Lakberendező tanfolyam

Olyan tudást biztosítunk az Önök számára, mely elősegíti munkaerő-piaci helyzetük és életminőségük javítását. Azok jelentkezését várjuk, akik az OKJ-s végzettséget szakmailag magasan képzett tanárok segítségével rövidebb idő alatt szeretnék megszerezni. A konzultációs jelleggel működő oktatás érettségire épülő, államilag elismert az Országos Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő, középfokú és emelt szintű szakképzést ad. Képzéseink a jelentkezők széles körét vonzzák: érettségizett fiataloktól a diplomával rendelkező középkorúakig.

Légy személyi edző !

Légy személyi edző !

Személyi edző tanfolyamok Budapesten a magyar iskolák, az IWI, a Fitness Company és a Testnevelési Főiskola jóvoltából. Ismertető a képzés nemzetközi és magyarországi történetéről, valamint a képzés szűkebb tartalmából, különböző (pl. testépítés-fitness, vagy aerobic) tanfolyamok hosszáról, szakanyagáról.

Munkavédelmi technikus tanfolyam blogja

Munkavédelmi technikus tanfolyam blogja

Ez az oldal azért jött létre, hogy az országban szétszórtan tanuló munkavédelmi technikus hallgatók kicserélhessék egymás között tapasztalataikat. Továbbá szeretnénk egy oldalon összeszedni a munkavédelmi technikus képzéssel kapcsolatos valamennyi jogszabályt, tudnivalót. Kidolgozott szóbeli tételsorokat és puskákat is szívesen veszünk. Ha érdekel, csatlakozz!

Műkörmös tanfolyam

Műkörmös tanfolyam

Országos OKJ-s műkörmös tanfolyam, hazánk nagyvárosaink kívül néhány kisebb településein is tartunk képzést. Ingyenes és elkötelezettség mentes jelentkezési lehetőség. A műkörömépítésen túl speciális díszítő tanfolyamokra is lehet jelentkezni. Mert ebben a szakmában az alapoknál még nem ér véget a tanulás.

Hirdetés
Műkörömépítő tanfolyam

Műkörömépítő tanfolyam

Műköröm alap- és segédanyagok, körömdíszek forgalmazása, kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakmunkásképzés állami szakmunkás bizonyítvánnyal. A Perfect Nails Oktatóközpont több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Neve, és jó hírneve már évek óta garancia a műkörmös tanfolyamok magas minőségére. Célja azóta is a szakma magasabb szintre emelése, és az igényesség hangsúlyozása.

OKJ Műköröm tanfolyam - Hollywood Nails

OKJ Műköröm tanfolyam - Hollywood Nails

OKJ Műköröm építő, kéz- és lábápoló tanfolyam. Tanulj a profiktól Pilisvörösváron! Az alaptanfolyam elvégzése után lehetőséget biztosítunk technikai, díszítő, csiszológépes továbbképzésekre is. Látogass ki Pilisvörösvárra, nézd meg a képzés helyszínét, feltétel rendszerét. A tananyagot a weboldalon tanulmányozhatod át. Ott megtalálod az árakat és a jelentkezési lapot is. Várunk szeretettel.

OKJ-s Műkörömépítő tanfolyam

OKJ-s Műkörömépítő tanfolyam

Tanulj egy divatos szakmát, az egyik legismertebb műkörömmel foglalkozó cégével a Diamond Nails-el. OKJ-s műköröm tanfolyam melynek elvégzésével akár önálló vállalkozásodat is elindíthatod. Műkörmös tanfolyam az ország sok pontján. Legyél te is tagja ennek a sikeres szakmának és tanulj olyanoktól, akik a szakma legjobbjai.

OKJ-s virágkötő képzés

OKJ-s virágkötő képzés

Cégünk tanárai és alapítói szándékai szerint az oktatási és tanfolyamszervezési tevékenység eredményeképp egyre magasabb szinten és megfizethető árakon kívánnak megoldásokat kínálni a tanfolyamaink után érdeklődőknek. Tekintse meg honlapunkat és legnépszerűbb oktatásainkat Magyarország nagyvárosaiban.

Polgárék Kft.

Polgárék Kft.

Kamatmentes részletfizetés! A régi és már az új OKJ rendszerben is tanulhat. JELENTKEZZEN MOST! Cégünk a Polgárék Kft. több mint tíz éve a felnőttképzés élvonalában biztosítja a minőségi képzést. Sok száz nálunk tanult, és vizsgázott tanuló talált megbecsült állást, munkát. Egyik legfőbb célkitűzésünk a munkaerő piac igényeihez való rugalmas fejlődés. A Polgárék Kft. garantálja, az akadálymentes szervezést, Önhöz igazodva, rugalmasan, hogy részt tudjon venni kényelmesen az előadásokon. Segítünk megtalálni a legmegfelelőbb képzési helyszínt, ami lakóhelyéhez közel esik. Jegyzetek, tankönyvek vizsgadíjak térítésmentesek! Mi csak támogatni tudjuk hallgatóinkat, céljaik elérésében. Jó tanulást, és eredményes felkészülést kívánunk!

Sminktanfolyam

Sminktanfolyam

Sminktanfolyam Ezüst koszorús sminkmestertől! Iratkozz be 13 éves múlttal rendelkező iskolánkba, kis csoportban a legjobb szakemberektől! Gyere, tanulj nálunk, legyél versenyképes a szakmádban, és építs kapcsolatokat a smink és a kozmetika világában! Kis létszámú csoportokban, minőségi anyagokkal, családias és barátságos körülmények között oktatunk. A diákjainkból összeállt sminkes csapaton keresztül akár munkát is biztosítunk neked. Szerezz referenciát, tapasztalatot, állást és végzettséget! Kérdés esetén hívjon bátran.

Személy- és vagyonőr tanfolyam

Személy- és vagyonőr tanfolyam

Cégvezetésünk már több mint tíz éve foglalkozik biztonsági őrök képzésével. Ezen felül testőr, valamint személy- és vagyonőr képzésekkel is foglalkozunk. Az oktatásokat, mindig hétvégi napokon (szombat vagy vasárnap) tartjuk, hogy akik dolgoznak vagy iskolába járnak azok is részt tudjanak venni az órákon. A sikeres vizsga után tanulóink nemzetközileg elismert OKJ-s szakmunkás bizonyítványt kapnak biztonsági őr (testőr, vagyonőr) képesítésekből. Tanfolyamainkon kizárólag magasan képzett, tapasztalt rendőrtisztek oktatnak. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra és tekintse meg képzéseinket!

Személyi edző képzés

Személyi edző képzés

A Szinergia Üzleti Szakiskola érettségire épülő OKJ rendszerű szakképzéseit nappali és esti tagozaton (államilag támogatott és költségtérítéses formában), valamint tanfolyami rendszerben indítja rendkívül szerteágazó területeken: vendéglátás és idegenforgalmi képzések a szakácstól az idegenvezetőig, logisztikus, kereskedő, pénzügyi-számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelő képzések, sportszakmai képzések a személyi edzőtől a fitness instruktorig. Egyedi szakmakombinációink lehetővé teszik, hogy a nálunk töltött időszakból a maximumot kihozzák a tanulók. Így akár két-három szakmát is elsajátíthatsz két év tanulás után.

Tuti menü