Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
19 - Egyéb szolgáltatások képes leírás: Tárgyalástechnika - XVI. [2. oldal]
részletek »

19 - Egyéb szolgáltatások: Tárgyalástechnika - XVI. [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: okj.tlap.hu » 19 - Egyéb szolgáltatások
Keresés
Találatok száma - 20 db
Tárgyalástechnika tréning profiktól

Tárgyalástechnika tréning profiktól

Magabiztos kiállás, és határozott fellépés, melyben segítségül szolgál az értékesítő képzés az A-Concept Kft. jóvoltából. Időpont egyeztetést e-mailben valamint telefonon is egyaránt lehetséges, melyeket a weboldalon minden érdeklődő megtalálhat. A képzésekkel kapcsolatos információkról és egyéb tudnivalók részletesen olvashatóak az online felületen. Céges és magán személyek számára egyaránt ajánlott a képzéseken való részvétel, a sikeres üzlet kötés és a kiváló vállalkozás fenntartása érdekében.

Vagyonőr képzés

Vagyonőr képzés

Közkedvelt OKJ Személy- és vagyonőr képzésünk az Új OKJ rendszerben is megnyitja kapuit! Továbbra is szeretettel várjuk leendő hallgatóinkat, akiket érdekel a vagyonőr őr szakma. Akik jó kereseti lehetőséget biztosító foglalkozást szeretnének tanulni valamint felkészített, jól képzett szakemberek szeretnének lenni. Mindent el fognak sajátítani, ahhoz, hogy igazi profivá váljanak. Némi kiegészítéssel, ugyanazt a tananyagot fogják tanáraink leadni, mint a régi rendszerben. Maga a tanfolyam, módosításokon, átalakításokon ment keresztül. A képzés jellege, köztük névváltoztatás is történt, de fontos tisztázni, hogy az új rendszerben a Személy- és vagyonőr képesítés régi megfelelője a vagyonőr, biztonsági őr tanfolyam volt.

XVI. Ker.Dr. Kresz Mária Alapítvány

XVI. Ker.Dr. Kresz Mária Alapítvány

Dr. Kresz Mária Alapítvány Kapcsolat: 1165 Budapest Csinszka u 27 Tel: 06-1-407-1502 e-mail: fazekaskozpont@ mail.datanet.hu

Tuti menü