Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - OKJ - szakképzés.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - OKJ - szakképzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: okj.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Általános Iskola

Általános Iskola

Az általános iskola oldalon megtalál mindent, ami az általános iskolákkal kapcsolatos. Budapesti és vidéki általános iskolákkal ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat szolgáltató iskolák között válogathat: megtudhatja, hol van az Önhöz legközelebbi iskola. Az oldalon az általános iskolák honlapjait találja megyénkénti felosztásban

Magántanár

Magántanár

A tanulni vágyók itt megtalálhatják a leendő oktatóikat, tanáraikat, az oktatóknak pedig megkönnyíti a lehetőségeiket az új diákok megismerésében. Az oldalon sok hasznos információ megtalálható, amit a diákoknak, tanulóknak tudni kell, az oktatók pedig sok érdekes és hasznos információt találnak, hogy hol érdemes hirdetniük magukat. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője.

Online nyelvtanulás

Online nyelvtanulás

Az internet terjedésével már egyre több nyelviskola kínál lehetőséget az otthoni tanulásra. Ma már nemcsak a nagy világnyelveket (angol, német, spanyol, francia, orosz, olasz), hanem akár a holt nyelveket (ógörög, latin, stb.) nyelveket is tanulhatunk interaktív módon, otthon, kényelmesen. Oldalamon megtalálhatsz online szótárakat is, amik segítenek az idegen nyelvek szókincsének felfedezésében. Jó tanulást és böngészést kívánok!

Tanfolyam, okj, nyelvtanfolyam

Tanfolyam, okj, nyelvtanfolyam

Tanfolyam, okj, nyelvtanfolyam, tanfolyam.tlap.hu , Tanfolyam gyűjtemény: a legjobb tanfolyamok, tanfolyamszervező cégek, oktatások egy helyen, a tanfolyam.tlap.hu-n.Tanfolyamok, tanfolyamkereső oldalak, tanfolyamot indító cégek weblapjainak gyűjteménye.

Tuti menü