Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest Iskolák képes leírás - OKJ - szakképzés.tlap.hu
részletek »

Budapest Iskolák - OKJ - szakképzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: okj.tlap.hu » Budapest Iskolák
Keresés
Találatok száma - 42 db
 Design School

Design School

A HDS oktatási tematikája szerint, minden hallgatónak, - legyen az bármilyen speciális választott szak-, az alapképzést el kell végeznie. Az alapképzés időtartama szerint 1 év, mely tartalmazza az államilag megkövetelt OKJ oktatási programot és vizsgai felkészültséget. Emellett a HDS oktatási programját is tartalmazza, mely amaz program bővítettebb és szakmai irány, átfogóbb bővített spektrumú képzését biztosítja. A HDS oktatási programja szerint nem pusztán az állami oklevél megszerzése a cél, hanem az innen kikerülő hallgatók szakmailag profi helytállással kezdjék meg tevékenységüket, a választott szakirányban. Az alapképzés átfogó képet ad a szakmáról és mind elméleti mind gyakorlati oldalról maximális követelményeket támaszt a hallgató felé. Mindemellett az általános műveltséget is elmélyíti, speciális írányú képzésével pedig bővíti azt. A választott szakokban az alapképzés elvégzésének szükségessége elengedhetetlen, mivel a struktúra modul rendszerű, és ebben az alapképzés, mint egy alapozó tantárgyként van jelen. Az alapképzés elvégzése lehetőséget ad a diákoknak abban, hogyha nem kívánják tovább elvégezni a speciális szakirányokat, akkor egy államilag elismert OKJ-s szakmához jutnak, azonban, ha folytatják a választott szakirányba akkor egy újabb OKJ-s vizsgát tehetnek egy másik szakról. Bizonyítvány: HERVÉ DESIGN SCHOOL által kiállított, állam által elismert, OKJ bizonyítvány.

Akkreditált felnőttképző - KOTK - Al-0001

Akkreditált felnőttképző - KOTK - Al-0001

Felnőttképzési tevékenységünk fő területe a szakképzés és a nyelvoktatás. Kínálatunkban elsősorban idegenforgalmi, kereskedelmi, külkereskedelmi, logisztikai, szállítmányozási, marketing, vám- és jövedéki, pénzügyi, társadalombiztosítási, személyügyi és egyéb irodai, ügyviteli képzések szerepelnek. A tanfolyamok OKJ-s vizsgával zárulnak, melyeknek szervezésére a KOTK vizsgaközpontja jogosult. Nyelvi képzésünk keretében általános és szaknyelvi programokat, valamint nyelvvizsgát (ORIGO, KITEX) is helyben biztosítunk a nálunk tanulóknak

Athéné - Marketing képzés

Athéné - Marketing képzés

Iskolánk számtalan OKJ szerinti képzéssel várja a tanulni vágyókat, akik új és jól használható szakmai tudásra szeretnének szert tenni egy elegáns, barátságos, kellemes környezetben Budapesten. Marketing képzésünk 1 éves (marketing- és reklámügyintéző képzés), a legnépszerűbb tanfolyamok közé tartozik. Tekintse meg a részleteket, böngésszen oldalunkon, ismerjen meg minket!

Boltvezető tanfolyam

Boltvezető tanfolyam

A boltvezető tanfolyam azonosító (OKJ) száma: 35 341 01 A boltvezető képzés képesítési szintje: középszintű szakképesítés A boltvezető iskola elvégzésével az immár üzletvezető képes lesz arra, hogy irányítsa, szervezze és ellenőrizze a bolt teljes működését. Jellemzően a boltvezető szakember az, aki megszervezi és lebonyolítja a beszerzési tevékenységet, a készletezést, raktározást, nyilvántartja a készleteket. Szintúgy a boltvezető feladata, hogy megszervezze és lebonyolítsa az értékesítést és ellássa a bolt szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat

DGSM Oktatási Központ

DGSM Oktatási Központ

Csináld azt, amit szeretsz, és élj meg belőle jól! Ezt kínáljuk Neked. Felnőttképzést szakmai gyakorlattal, elérhető hétvégi időpontokban, vállalható óraszámban, elérhető áron, részletfizetéssel is. Az elhelyezkedésben pedig minden esetben segítünk. Gyakorlat-orientált felnőttképzés elérhető időpontokban, elérhető áron, álláslehetőségekkel és magas óraszámú valós szakmai gyakorlattal.

Hálozat Tv Iskolája

Hálozat Tv Iskolája

induló képzéseink: * SEGÉDOPERATŐR (2 félév) * TELEVÍZIÓS KAMERAMAN (3 félév) * RENDEZŐASSZISZTENS (2 félév) * TELEVÍZIÓS SZERKESZTŐ (3 félév)

II. Ker. Gépipari

II. Ker. Gépipari

Gépipari Tudományos Egyesület Szakképesítést nyújtó tanfolyamok * Logisztikai ügyintéző * Környezet- és hidrotechnológus * Környezetvédelmi szakelőadó * Kazánfűtő tanfolyamok * Gáz és olajtüzelő berendezések tanfolyamai * Könnyűgépkezelő * Nehézgépkezelő * Bolti eladó * Veszélyes áru / ADR -ügyintéző * Energetikus * Minőségellenőr * Minőségbiztosítási felülvizsgáló és tanúsító * Emelőgép-ügyintéző * Hűtő- és klímaberendezés szerelő, karbantartó * Települési hulladékgyüjtő és szállító * Töltőállomás-kezelő, eladó * Kereskedő-boltvezető * Takarító Továbbképző tanfolyamok: * Vegyipari ismeretekkel bővitett alapfokú közegészségügyi (méregkezelő) * Hűtőgépszerelől kötelező környezetvédelmi továbbképzése (�zöldkártya�) * Alumínium-felületkezelők továbbképzése * Emelőgép-ügyintézők továbbképzése * Élelmiszerhigiéniai (és HACCP) alapképzés, továbbképzés (2004-ben INGYENES !) Apostolide Gabriella oktatásszervező 1027 Budapest Fő u. 68., III. 337. Pf.:1371 Budapest Pf.433. Tel.:214-6041, 457-0728, 201-2011/2626 Fax: 457-0727, 202-0252

III. Ker. 2007 Kapos  Kft.

III. Ker. 2007 Kapos Kft.

Tanfolyam ajánlataink: induló tanfolyamok, országos okj-s képzések, felnőttképzések. Fodrász, sport és gyógymasszőr kéz és lábápoló műkörömépítő oktatás, ingatlanközvetítő és társasházkezelő, kereskedő szaktanfolyamok. Idegenvezető valamint kozmetikus szakképzézés. Számítógép kezelő és ECDL tanfolyam. 2007 Kapos Felnőttképző Kft. 1034 Budapest, Bécsi út 128. B 205 Tel.:06 (1) 242 11 68 Fax:06 (1) 889 61 39 Mobil: 06 20 520 1347 E-mail: info@2007kapos.hu

III. Ker. Magyar Rajzfilm Kft.

III. Ker. Magyar Rajzfilm Kft.

ANIMÁCIÓSFILM-RAJZOLÓ OKJ-s képzés Jelentkezés: 1035 Bp., Kerék utca 80. Tel: 06-1-250-1355, 06-1-250-0432 képzés időtartama: 8 hónap Felvételi vizsga nincs. Korhatár nélkül várunk minden érdeklődőt. Tantárgyak: klasszikus fázis-, kulcsrajzolás, filmtörténet vetítéssel, számítógépes program használata, rajzi tanulmányok. Beiratkozás előtt betekinthet az aktuális képzésbe. Sikeres vizsga esetén államilag elismert (OKJ) szakmai bizonyítványt adunk. Minőségi garancia az iskola több évtizedes oktatási tapasztalata, a tanárok animációs filmrendezők szakirányú diplomával. Érdemes elvégezni tanfolyamunkat, mert a megszerzett tudást nemcsak rajzfilmkészítésnél, hanem grafikai tervezésnél, web-site szerkesztésnél, számítógépes játéktervezésnél, stb. hasznosíthatja. Érdeklődni: 06-1/250-1355, 06-1/250-0432 a MA-RA Magyar Rajzfilm Kft. Talent Iskolájánál lehet.

Hirdetés
IX. Ker. Dekoratőr Iskola

IX. Ker. Dekoratőr Iskola

SZAKOK ÁRURENDEZÉS TERVEZÉS TIPOGRÁFIA GRAFIKA RAJZ DEKORATŐR ÉS KIRAKATRENDEZŐ KÉPZÉS H-1097 Budapest, Illatos út 2-4. Tel.: 280-6388, 282-6645, 282-6643 dekor1955@freemail.hu

Minerva Érettségizettek Szakközépiskolája

Minerva Érettségizettek Szakközépiskolája

Államilag támogatott tandíjmentes nappali/esti és tandíjas tanfolyami képzések: Hangmester, Dekoratőr, Divat- és stílustervező,Grafikus, Kiadványszerkesztő, Mozgókép- és animációkészítő, Fitness-wellness instruktor, Gyakorló ápoló, Gyakorló csecsemő- és gyerekápoló, Kisgyermekgondozó, -nevelő, Rehabilitációs nevelő, segítő. Előnyök: Diákigazolvány minden szakon, Kollégiumi szálláslehetőség, Családi pótlék, Árvaellátás jogszabályi feltételek alapján, Étkezési lehetőség az iskolában, Europass bizonyítvány.

OKJ képzés - Gourmand

OKJ képzés - Gourmand

Elképzelted már magad egy szálloda vagy étterem sürgő-forgó konyhájának kapitányaként? vagy egy tengerjáró hajó fedélzetén tálcádról koktélokat kínálgatva a naplementében? esetleg kellemes háttérzene kíséretében egy tortacsoda alkotása közben? Álmaid nem elérhetetlenek! Szívesen ajánljuk figyelmedbe októberben induló OKJ-s végzettséget adó cukrász,szakács,pincér tanfolyamunkat!

OKJ tanfolyamok, pályázatíró tanfolyam Budapest

OKJ tanfolyamok, pályázatíró tanfolyam Budapest

'Szeretne szakmát tanulni? Jobb munkahelyet szeretne? Itt a lehetőség! Tanuljon a Klasszis Oktatásnál OKJ-s képzéseket, akár 10-30%-al olcsóbban! OKJ tanfolyamok széles választéka várja, így csak Önön múlik, hogy merre indul el. Eladó tanfolyam szociális asszisztens képzés, pályázatíró tanfolyam, idegenvezető képzés Budapesten, stb.. Klasszis Oktatás, hisz tanulni mindig érdemes! Kedvezményes OKJ tanfolyamok, OKJ-s képzések!'

OKJ-s Gépkezelő tanfolyam

OKJ-s Gépkezelő tanfolyam

OKJ-s Targoncavezető tanfolyamok, OKJ-s Emelőgép-kezelő (önjárő és nem önjáró) tanfolyamok, OKJ-s Földmunkagép kezelő (önjárő és nem önjáró) tanfolyamok minden gépcsoportra, NKH-s gyakorlati kiegészítő típusvizsgák, Europass bizonyítvány. Cégeknek csoportos kedvezmények, megfelelő létszám esetén kihelyezett képzés bárhol az országban. Iskolánk hallgatói a tanfolyam és a vizsga sikeres elvégzése esetén OKJ 32 582 02 Építő- és anyagmozgató gép kezelője (a szakmairány megjelölésével) bizonyítványt kapnak kézhez.

OKJ-s képzések Budapesten

OKJ-s képzések Budapesten

A felnőttképzésre általában jellemző, hogy az OKJ-s tanfolyamok résztvevői munka mellett szeretnék elsajátítani a lehető legtöbb szakmai ismeretet a lehető legrövidebb idő alatt. Ezt a követelményt szem előtt tartva és az OKJ-s képzések szakmai és vizsgakövetelményeinek is megfelelve alakítottuk ki OKJ-s tanfolyamaink képzési idejét és a hétvégi (szombati) időpontokra eső, ill. a hétköznapokra eső képzéseink időtartamát.

OKJ-s képzések!

OKJ-s képzések!

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyén ioktatás keretében, magántanárok biztosításával.

Tuti menü