Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest Iskolák képes leírás: OKJ - XI [2. oldal]
részletek »

Budapest Iskolák: OKJ - XI [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: okj.tlap.hu » Budapest Iskolák
Keresés
Találatok száma - 42 db
OKJ-s képzések, OKJ tanfolyamok közvetítése

OKJ-s képzések, OKJ tanfolyamok közvetítése

Budapesten vagy a nagyobb városokban keresel OKJ-s képzést? Ha igen, akkor nézd meg, miért válassz minket: Képzéseink nagy része munka és család mellett is elvégezhető. Modernek és felszereltek a tantermek. A legtöbb esetben részletfizetési lehetőséget is választhatsz a képzés díjának kifizetésére. Több éves tapasztalattal rendelkező tanárainktól tanulhatsz. Már kis létszámú csoportokat is indítunk. Minden évben több időpontban indítjuk a tanfolyamainkat. Ha további részletekre vagy kíváncsi, kattints a weboldalunkra.

OKJ-s tanfolyamok indulnak!

OKJ-s tanfolyamok indulnak!

OKJ-s szakképesítést adó, tanfolyamok indulnak a Géniusz Plusz Oktatási Kft-nél! Kedvezményes felnőttképzéseinken akár távoktatásban is részt vehet! Aktuális induló tanfolyamainkat ajánljuk figyelmébe: kályhás, ács, hegesztő, bútorasztalos, épületgépész technikus, festő, gomba szakellenőr, burkoló, kőműves, magasépítő technikus, munkavédelmi technikus, sírkőkészítő, PLC programozó, és villanyszerelő tanfolyam. Szerezzen az Európai Unióban is elismert sikerszakmát most akciós áron! Jelentkezzen induló képzéseinkre most, és akár kamatmentes részletben is fizethet! A tanulást sosem késő elkezdeni!

ŐRTANODA KFT

ŐRTANODA KFT

Az akkreditált ŐRTANODA KFT 1997-ben, családi vállalkozás keretei között kezdte meg működését Budapesten. Azóta oktatási és vizsgáztatási gyakorlattal rendelkező szakemberek bevonásával végzi a biztonsági őrök, magánnyomozók és közép- illetve felsőfokú biztonságszervezők képzését. Tanfolyamainkon kizárólag a vagyonőri képzésben jártas pedagógusokat, jogászokat, rendőröket, lövészet és önvédelem oktatókat foglalkoztatunk. Mára elértük, hogy hazánkban az ŐRTANODA KFT a szakma legismertebb és legsikeresebb oktatási cége. Máig több mint 20.000 vagyonőrt / biztonsági őrt, több mint 500 biztonságszervezőt és 300 magánnyomozót képeztünk ki és helyeztünk el széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően. Évente több mint ezer beiratkozó és vizsgázó választja intézményünket céljai eléréshez. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy hallgatóink az ismerőseiknek és a barátaiknak is ajánlják a tanfolyamainkat. És ami EGYEDÜLÁLLÓ: Ha Ön a beiratkozás után úgy érzi, hogy ez a szakma mégsem Önnek való, vagy esetleg tud a mienkénél jobb, korrektebb, magasabb színvonalú tanfolyamot, vagy olyan képzőt, ahol többet tesznek a hallgatókért, akkor 1 hétig indoklás nélkül visszakérheti a befizetett előleget!

Péter Mária ev. - Fodrász képzés

Péter Mária ev. - Fodrász képzés

Sajátítsd el a fodrász szakma minden trükkjét okleveles, képzett fodrászoktól a Tárnoky fodrásziskolában. Tárnoky László minden idők egyik legsikeresebb magyar fodrásza, szakmájában elsőként őt jutalmazták a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével. Az oktatási intézményünkben államilag elismert OKJ fodrász szakképesítés megszerzésére van lehetőség. Emellett a számítástechnika, angol, marketing ismeretek bővítésével az a célunk, hogy multifunkcionális európai mestereket képezzünk. Ha részt vennél tanfolyamunkon megteheted Győrben, Szegeden és Budapesten is. Látogass el weboldalunkra a bővebb információkért és ismerd meg iskolánk szolgáltatásait!

Stílusház Kft.

Stílusház Kft.

* Lakberendező tanfolyam * Enteriőr stylist - Lakberendező mesterkurzus * Alkalmazott grafika tanfolyam Farkas Imre ügyvezető +3630/424-3626 farkas.imre@stilushaz.hu www.farkasimre.com Láng Bea ügyvezető +3630/397-8797 lang.bea@stilushaz.hu www.langbea.hu Kállai Fruzsina enteriőrtervező, tanulmányi referens tanulmányi ügyek +3630/749-1591 kallai.fruzsina@stilushaz.hu Információ: info@stilushaz.hu Regős Helga lakberendező +3620/517-4821 regos.helga@stilushaz.hu www.homedesigner.hu Bánhalmi Andrea tervezőgrafikus +3630/628-5698 a.banhalmi@chello.hu www.andegrafika.blogspot.com Poroszlai Tünde lakberendező +3630/552-9895 tunde@jss.hu

Szaktanfolyami és GKI képzések

Szaktanfolyami és GKI képzések

A felnőttoktatással foglalkozó Szak-Instrukt oktatásszervező Kft. főként OKJ-s szakmákhoz kapcsolódó, valamint hatósági tanfolyamokat indít. A weboldalán minden képzéshez megtalálható egy adatlap, ahol a hallgató a kapcsolódó tantárgyakról, a képzés áráról és időtartamáról, valamint a szükséges feltételeiről tájékozódhat. A hivatásos jogsihoz például GKI kártya kell; az oktatott tanfolyamok közt így több GKI tanfolyam található, melynek során többek közt fuvarozó, buszvezetői képesítést lehet szerezni, amelyeket ki lehet bővíteni a vonatkozó vállalkozói képzésekkel is. Gépjárművezetői tanfolyamok során különböző kategóriás jogosítványok szerezhetőek, B kategórián túl pl. C jogosítvány (teherautó vezetéséhez) is. A cég több fajta gépkezelő tanfolyamot is indít, amelyek közül a legnépszerűbb a targoncavezetői tanfolyam. Az oktatás színhelye elsősorban a vállalkozás telephelye, de nagy létszám esetén az ügyfél telephelyén is lehetséges az órák megtartása.

Tapis Oktató és Szolgáltató Bt. -kutyamasszőr oktatás

Tapis Oktató és Szolgáltató Bt. -kutyamasszőr oktatás

A Tapis Oktatási Központ 2006 óta működik az iskola rendszeren kívüli felnőttképzésben. Az intézmény többek között kutyakozmetikus, kutyamasszőr, méhész, fakitermelő, gyümölcspálinka gyártó képzéseket szervez. A Tapis Oktatási Központ igyekszik figyelembe venni a felnőttképzésben résztvevők sajátosságait, így életkoz illeszkedő terhelés, illetve időbeosztást nyújt hallgatóinak. Az intézmény célja, olyan tudás nyújtása hallgatóinak, mellyel megkönnyíti azok elhelyezkedését a munkaerőpiacon, illetve segítse az egyéneket céljai megvalósításában. A képzések menetéről, leírásáról és további információkért kérjük látogassák meg a központ honlapját.

Transzport Studium Kft.

Transzport Studium Kft.

Minőségi oktatás, olcsón! GKI tanfolyamok, belföldi árufuvarozó és vállalkozó tanfolyamok, nemzetközi árufuvarozó és személyszállító tanfolyamok, ADR tanfolyamok, OKJ-s gépkezelő, könnyűgép és nehézgép kezelő tanfolyamok, egyedülálló szimulátoros oktatás, digitális tachográf képzés, rakományrögzítő tanfolyam, stb.

V. Ker. Krea Művészeti Iskola

V. Ker. Krea Művészeti Iskola

Felnőttképzést nyújtó művészeti magániskola. Képzéseink: Lakberendezés, Enteriőrtervezés, Divattervezés, Stylist, Smink, Fotó, Tervezőgrafika, Tervezőoperátor KREA Kortárs Művészeti Iskola és Műhely 1051 Budapest, Október 6. u. 18. félemelet Telefon/Fax: 269 2110 Mobil: 70 318 2970 Honlap: www.kreaiskola.hu E-mail: krea@kreaiskola.hu Hallgatói ügyintézés: kiss.agnes@kreaiskola.hu

Hirdetés
V. Ker. Polifilm Film, Média Iskola

V. Ker. Polifilm Film, Média Iskola

Polifilm műhely - mozgóképgyártó és videóműsor-készítő szakképzés Az iskola helyszíne: H-1051 Budapest Arany János utca 10. Telefon és fax: +36-1-375-3896 Mobil: Merza Gábor: +36-20-992-6612 Rudas Attila: +36-70-252-2737 Mester Ákos: +36-30-640-51-60 Personal contact: Gábor Merza director gabormerza@freemail.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Attila Rudas study headmaster rudas.attila@gmail.comEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ákos Mester international relationship manager akosmesterakos@gmail.comEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Telephone: +36-30-640-51-60

V. Ker. Werk Akadémia

V. Ker. Werk Akadémia

email: werk@werkakademia.hu Telefon: 06 30 444 8888 Helyszín: AranyTop, Budapest, V. Arany János u. 10. 4. emelet

VI. Ker Egészségforrása

VI. Ker Egészségforrása

Masszázs oktatás, masszőr tanfolyamok, minősített továbbképzések, szakmát adó masszőr képzések. Cím: Budapest Szondi utca 21. 1067 Telefon: +36-1-269-0323 +36-20-9-821-821 E-mail: info@egeszsegforras77.hu Fogadó nap: Szerdán: 10.00-18.00

VII. Ker. Théba Művészeti Akadémia

VII. Ker. Théba Művészeti Akadémia

THÉBA MŰVÉSZETI AKADÉMIA THÉBA STÚDIÓ ─ ANDOR ALAPÍTVÁNY

VIII. Ker. Pannon Kincstár Gimnázium

VIII. Ker. Pannon Kincstár Gimnázium

Felnőttképzés, iskola, szociális képzés, szociális szakgondozó tanfolyam, szociális gondozó oktatás, kisgyermekgondozó, csecsemőgondozó, fogászati asszisztens, gyógyszertári asszisztens szakképzés egészségügyi képzések - Pannon Kincstár Gimnázium * Képzés helye szerint * Szakmák szerint * Nyelvi képzések Címlap arrow Jelentkezés és kapcsolat | Nyomtatás | Jelentkezés Írásban: a jelentkezési lapot kitöltve kérjük a képzés indulása előtt legkésőbb egy héttel a következő címre elküldeni: Budapesti képzésre jelentkezők: 1085 Budapest, Horánszky u. 20. Nyelvi képzésekre jelentkezők:1085 Budapest, Horánszky u. 20., Tel./fax: 1/769-19-40 mobil: 20/458-57-00; 70/426-86-65 Szolnoki képzésre jelentkezők: 1085 Budapest, Horánszky u. 20. Kecskeméti képzésre jelentkezők: 2900 Komárom, Szélső u. 5. Komáromi képzésre jelentkezők: 2900 Komárom, Szélső u. 5. Székesfehérvári képzésre jelentkezők: 2900 Komárom, Szélső u. 5. Szegedi képzésre jelentkezők: 2900 Komárom, Szélső u. 5.

Vista Verde oktatási központ

Vista Verde oktatási központ

A Vista Verde Oktatási központ egy Budapesten, a Semmelweis utcában kiválóan megközelíthető, frekventált helyen található intézmény, mely magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt áll a rendelkezésére. A központ egy különleges képzési rendszerben kínál tanfolyamok hatalmas választékát az érdeklődők számára. A tréningek között megtalálhatóak különböző kommunikációs, speciális, karriertámogató illetve önismereti képzések, valamint mediátori, illetve business és life coaching tanfolyamok, illetve még ezek a képzések is általában rengeteg különböző ágra bomlanak szét, hogy tényleg speciális ismereti anyagokat tudjanak átadni a diákoknak. A cég egy csoport tagjaként, már 15 éves múltra tekint vissza.

XI Ker. Cédrus Centrum

XI Ker. Cédrus Centrum

Idézet központunk céljaiból, küldetésünkből: "Lehetőséget kívánunk adni mindazok számára, akik kezükbe akarják venni saját, illetve mások sorsát, életét, gyógyulását." "Mindazoknak, akik eltévedtek, s nem találják a kiutat a mindennapi mókuskerékből, a káoszból." Budapest, XI. kerület, Bukarest utca 11. Tanfolyami képzések: * orvosi gyógymasszázs * svédmasszázs * Tao babamasszázs * thai masszázs * indiai talppal végzett masszázs * talpreflexológia o egy hétvégés képzés o elérhető közép és felsőfokon * felsofokú reflexológia o lélekelemzés Önismereti kurzusok: * Gendai Reiki Tanfolyam * Családfelállítás ( Hellinger féle) * Taro Tanfolyam * Tenyér Jóslás * Asztrológus Tanfolyam * Reinkarnációs Lélek Gyógyászat * Csakra Tan (Csakra ellemzés) * Szín Terápia * Mit üzen a Betegségünk * Test Beszéd * Öngyógyítás a Mindennapokban * Felkészülés a Halálra * Numerológus képzés

XI- Ker. Weldcontrol BT.

XI- Ker. Weldcontrol BT.

BEMUTATKOZÁS A WELDCONTROL BT. nagy gyakorlati tapasztalatot szerzett szakemberekkel, saját tulajdonú felszerelésekkel, jól kialakított telephelyen, a szükséges engedélyekkel rendelkezve működik. HEGESZTŐ BÁZISUNK az Önök rendelkezésére áll az alábbi feladatok elvégzésére: * hegesztők képzése, vizsgáztatása, minősítése EN 287 szerint (új szabvány: MSZ EN 287-1:2007) * külföldön munkát vállaló hegesztők tesztelését * technológia ill. eljárásvizsgálatok végzését párhuzamosan a minősítéssel * hegesztő felelősi teendők ellátását * acélszerkezet gyártást * öntvény hegesztést * Délutános oktatás 10 fő jelentkezése esetén minősítő hegesztő tanfolyamokból * Kihelyezett tanfolyamok 1116 Budapest, Kardhegy u. 26. WELDCONTROL BT. Ipari-, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság HEGESZTŐK OKTATÁSA, KÉPZÉSE Tel.: 06 / 1 / 424-80-30 Fax: 06 / 1 / 424-80-31 Mobil: 06 / 20 / 9715-042 E-mail: weldcontrol@mail.datanet.hu

Tuti menü