Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
OKJ - szakképzés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: OKJ - Pécs [8. oldal]
részletek »

OKJ - szakképzés képes leírás: OKJ - Pécs [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: okj.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 224 db
OKJ tanfolyamok!

OKJ tanfolyamok!

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyéni oktatás keretében, magántanárok biztosításával.

OKJ tanfolyamok, pályázatíró tanfolyam Budapest

OKJ tanfolyamok, pályázatíró tanfolyam Budapest

'Szeretne szakmát tanulni? Jobb munkahelyet szeretne? Itt a lehetőség! Tanuljon a Klasszis Oktatásnál OKJ-s képzéseket, akár 10-30%-al olcsóbban! OKJ tanfolyamok széles választéka várja, így csak Önön múlik, hogy merre indul el. Eladó tanfolyam szociális asszisztens képzés, pályázatíró tanfolyam, idegenvezető képzés Budapesten, stb.. Klasszis Oktatás, hisz tanulni mindig érdemes! Kedvezményes OKJ tanfolyamok, OKJ-s képzések!'

OKJ-s fodrász tanfolyam budapest

OKJ-s fodrász tanfolyam budapest

Nemzetközi színvonalú fodrász tanfolyam már Budapesten is, a Haute Couture Academy-n. Akadémiánkon fodrászokat képzünk egyéves tanfolyam keretében, amit azonban adunk, az sokkal több, mint egy OKJ-s bizonyítvány. A fodrász iskola személyre szabott oktatást biztosít. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden egyes tanulóval külön foglalkozzunk. Továbbképzésre is van mód jelentkezni, mely modulokra osztott. Várunk minden kedves jelentkezőt július elején induló tanfolyamunkra weboldalunkon keresztül.

OKJ-s Gépkezelő tanfolyam

OKJ-s Gépkezelő tanfolyam

OKJ-s Targoncavezető tanfolyamok, OKJ-s Emelőgép-kezelő (önjárő és nem önjáró) tanfolyamok, OKJ-s Földmunkagép kezelő (önjárő és nem önjáró) tanfolyamok minden gépcsoportra, NKH-s gyakorlati kiegészítő típusvizsgák, Europass bizonyítvány. Cégeknek csoportos kedvezmények, megfelelő létszám esetén kihelyezett képzés bárhol az országban. Iskolánk hallgatói a tanfolyam és a vizsga sikeres elvégzése esetén OKJ 32 582 02 Építő- és anyagmozgató gép kezelője (a szakmairány megjelölésével) bizonyítványt kapnak kézhez.

OKJ-s képzések Budapesten

OKJ-s képzések Budapesten

A felnőttképzésre általában jellemző, hogy az OKJ-s tanfolyamok résztvevői munka mellett szeretnék elsajátítani a lehető legtöbb szakmai ismeretet a lehető legrövidebb idő alatt. Ezt a követelményt szem előtt tartva és az OKJ-s képzések szakmai és vizsgakövetelményeinek is megfelelve alakítottuk ki OKJ-s tanfolyamaink képzési idejét és a hétvégi (szombati) időpontokra eső, ill. a hétköznapokra eső képzéseink időtartamát.

OKJ-s képzések!

OKJ-s képzések!

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyén ioktatás keretében, magántanárok biztosításával.

OKJ-s képzések, OKJ tanfolyamok közvetítése

OKJ-s képzések, OKJ tanfolyamok közvetítése

Budapesten vagy a nagyobb városokban keresel OKJ-s képzést? Ha igen, akkor nézd meg, miért válassz minket: Képzéseink nagy része munka és család mellett is elvégezhető. Modernek és felszereltek a tantermek. A legtöbb esetben részletfizetési lehetőséget is választhatsz a képzés díjának kifizetésére. Több éves tapasztalattal rendelkező tanárainktól tanulhatsz. Már kis létszámú csoportokat is indítunk. Minden évben több időpontban indítjuk a tanfolyamainkat. Ha további részletekre vagy kíváncsi, kattints a weboldalunkra.

OKJ-s Műkörömépítő tanfolyam

OKJ-s Műkörömépítő tanfolyam

Tanulj egy divatos szakmát, az egyik legismertebb műkörömmel foglalkozó cégével a Diamond Nails-el. OKJ-s műköröm tanfolyam melynek elvégzésével akár önálló vállalkozásodat is elindíthatod. Műkörmös tanfolyam az ország sok pontján. Legyél te is tagja ennek a sikeres szakmának és tanulj olyanoktól, akik a szakma legjobbjai.

OKJ-s tanfolyamok indulnak!

OKJ-s tanfolyamok indulnak!

OKJ-s szakképesítést adó, tanfolyamok indulnak a Géniusz Plusz Oktatási Kft-nél! Kedvezményes felnőttképzéseinken akár távoktatásban is részt vehet! Aktuális induló tanfolyamainkat ajánljuk figyelmébe: kályhás, ács, hegesztő, bútorasztalos, épületgépész technikus, festő, gomba szakellenőr, burkoló, kőműves, magasépítő technikus, munkavédelmi technikus, sírkőkészítő, PLC programozó, és villanyszerelő tanfolyam. Szerezzen az Európai Unióban is elismert sikerszakmát most akciós áron! Jelentkezzen induló képzéseinkre most, és akár kamatmentes részletben is fizethet! A tanulást sosem késő elkezdeni!

Hirdetés
OKJ-s virágkötő képzés

OKJ-s virágkötő képzés

Cégünk tanárai és alapítói szándékai szerint az oktatási és tanfolyamszervezési tevékenység eredményeképp egyre magasabb szinten és megfizethető árakon kívánnak megoldásokat kínálni a tanfolyamaink után érdeklődőknek. Tekintse meg honlapunkat és legnépszerűbb oktatásainkat Magyarország nagyvárosaiban.

OKM nyilvántartás a felnőttképzési intézményekről

OKM nyilvántartás a felnőttképzési intézményekről

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium (Okm) feladatai rendkívül szerteágazóak és sokrétűek, mindennapjainkban többször találkozunk a minisztérium tevékenységével, mint azt gondolnánk. A nevelési-oktatási intézmények végigkísérik a felnőtté válás meghatározó szakaszait a kisgyermekek nevelésétől kezdve az általános és középiskolai tanulók oktatásán át, az egyetemi, főiskolai hallgatók, és a doktoranduszok képzéséig. A miniszter irányítja a közoktatásban folyó pedagógiai, szakmai, nevelői munkát. A minisztérium dolgozza ki a szükséges fejlesztési terveket, alkotja meg a működéshez szükséges jogszabályokat, és gondoskodik arról, hogy megfelelő színvonalon dolgozzanak az intézmények. Ennek érdekében a közoktatás terén pedagógiai-szakmai méréseket, vizsgálatokat, vizsgákat szervez. A tankönyvvé nyilvánítás feltételeinek és rendjének kidolgozásával biztosítja a megfelelő szintű tankönyveket a gyermekeknek.

Online OKJ-s tanfolyamok

Online OKJ-s tanfolyamok

Az ember életében sokszor találkozik azzal a helyzettel, hogyha lenne egy elfogadott és magas színvonalú plusz képzettsége akkor jobban tudna érvényesülni, urambocsá többet kereshetne jócskán. Hogy ezt a helyzetet ne vesztesként hanem nyertesként élje meg, jelentkezzen az Actual online OKJ-s tanfolyamaira, melyek a vendéglátás és kereskedelem mellett az egészségügy területére is kiterjednek.

ORSA - Építő és anyagmozgatógép kezelő tanfolyamok

ORSA - Építő és anyagmozgatógép kezelő tanfolyamok

Cégünket az ORSA Oktatási kereskedelmi és Szolgáltató Betéti társaságot 1992-ben alapítottuk. Cégünk fő tevékenysége az iskolarendszeren kívüli felnőttoktatás és az anyagmozgató gépekkel kapcsolatos szakértői munka mely tevékenységeket a társaság megalapítása óta folyamatosan végzünk. Az alapítók szándéka, szakmai felkészültsége, szakmai előélete alapján kezdettől fogva műszaki téren tevékenykedünk. Képzéseink két fő elemre bonthatók: Építő és anyagmozgatógép kezelők oktatása és vizsgáztatása Kisgépkezelők képzése Ezeken, a képzéseken kívül emelő és anyagmozgatógépek időszakos vizsgálatával és műszaki szakértéssel foglalkozunk.

Országos Írásszakértő Intézet

Országos Írásszakértő Intézet

Grafológiai képzések: Személyiségkép készítés szabadkurzus, Grafológus emeltszintű, Írásszakértő szakmai képzés és Akkreditált pedagógus továbbképzés.

ŐRTANODA KFT

ŐRTANODA KFT

Az akkreditált ŐRTANODA KFT 1997-ben, családi vállalkozás keretei között kezdte meg működését Budapesten. Azóta oktatási és vizsgáztatási gyakorlattal rendelkező szakemberek bevonásával végzi a biztonsági őrök, magánnyomozók és közép- illetve felsőfokú biztonságszervezők képzését. Tanfolyamainkon kizárólag a vagyonőri képzésben jártas pedagógusokat, jogászokat, rendőröket, lövészet és önvédelem oktatókat foglalkoztatunk. Mára elértük, hogy hazánkban az ŐRTANODA KFT a szakma legismertebb és legsikeresebb oktatási cége. Máig több mint 20.000 vagyonőrt / biztonsági őrt, több mint 500 biztonságszervezőt és 300 magánnyomozót képeztünk ki és helyeztünk el széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően. Évente több mint ezer beiratkozó és vizsgázó választja intézményünket céljai eléréshez. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy hallgatóink az ismerőseiknek és a barátaiknak is ajánlják a tanfolyamainkat. És ami EGYEDÜLÁLLÓ: Ha Ön a beiratkozás után úgy érzi, hogy ez a szakma mégsem Önnek való, vagy esetleg tud a mienkénél jobb, korrektebb, magasabb színvonalú tanfolyamot, vagy olyan képzőt, ahol többet tesznek a hallgatókért, akkor 1 hétig indoklás nélkül visszakérheti a befizetett előleget!

Pécel Fáy A. Szakközép

Pécel Fáy A. Szakközép

Fáy András Mezőgazdasági, Közgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium 2119 Pécel, Maglódi út 57. Telefon: 28/547-396 Nyelvi képzés: szki.: mezőgazdasági, közgazdasági Szakmai képzés: ált. állattenyésztő OKJ 31620310, lótenyésztő OKJ 31620305, mezőgazdasági technikus OKJ 52620101, pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ 52343204

Pécs Ati

Pécs Ati

Autóközlekedési Tanintézet Pécs, - gépjárművezetés OKJ képzése 50 éve vezetünk, csatlakozz te is! Elérhetőségek 7630 Pécs, Hengermalom u. 4. Tel.: 72/311-422, 72/311-646 Fax.: 72/311-229 Okj Képzés: 1. Szakképesítés megnevezése Autóbusz-vezető 2. Betölthető munkakör (FEOR) 8357, Autóbusz-vezető 4. A szakképzésben való részvétel feltételei : Nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség, a 21. életév betöltése, egészségi alkalmasság, legalább "D" kategóriára érvényes vezetői engedély. 5. A képzés főbb témakörei: * személyszállítási ismeretek, * gépjárművek üzemeltetése, * munkajogi, munkavédelmi ismeretek, * közlekedési informatika és számítástechnika, * i degen nyelv használata (fakultatív tevékenység), * munkajogi és munkavédelmi előírások alkalmazása. 6. Előírt vizsgarészek: * írásbeli vizsga * szóbeli vizsga * gyakorlati vizsga 7. Szakképesítés köre: C [elsősorban az iskolarendszeren kívüli felnőttképzés keretében megszerezhető, általában egy munkakör betöltésére jogosító szakképesítés

Tuti menü