Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala megye képes leírás - OKJ - szakképzés.tlap.hu
részletek »

Zala megye - OKJ - szakképzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: okj.tlap.hu » Zala megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Keszthely Akadémia Isk.

Keszthely Akadémia Isk.

Cím: 8360 Keszthely, Rákóczi u. 3. Telefon: 83/511-075 Fax: 83/511-075 E-mail:alapitvany@kaa.hu

Keszthely Nyelvvizsga

Keszthely Nyelvvizsga

Már Keszthelyen is lehetőség van az államilag elismert TELC, illetve a Társalkodó nyelvvizsga megszerzésére angol és német nyelvből. Így a keszthelyieknek nem kell más városba utazniuk, ha e nyelvvizsgák egyikét választják.

Zalaegerszeg Alfa Kapos

Zalaegerszeg Alfa Kapos

Tanfolyam ajánlataink: induló tanfolyamok, országos okj-s képzések, felnőttképzések. Fodrász, sport és gyógymasszőr kéz és lábápoló műkörömépítő oktatás, ingatlanközvetítő és társasházkezelő, kereskedő szaktanfolyamok. Idegenvezető valamint kozmetikus szakképzézés. Számítógép kezelő és ECDL tanfolyam.

Zalaegerszeg Tiszk Kht.

Zalaegerszeg Tiszk Kht.

Központ ( Telefon: 92/596-429 Fax:92/596-430 ) * 8900-Zalaegerszeg, Kinizsi u. 74 . # Egészségügy Ápolási asszisztensÁpolóCsecsemő- és gyermekápolóCsecsemő- és gyermeknevelő- gondozóEgészségügyi asszisztensFizioterápiás asszisztensGyermekgondozó-nevelő # Egyéb szolgáltatás FodrászHulladékgazdálkodási technológusKozmetikusKörnyezetvédelmi technikusLakberendezőRendezvény technikusTermészet- és környezetvédelmi technikusÚjságíró I. # Elektronika Elektromos gép- és készülékszerelőElektronikai technikusErősáramú elektrotechnikusVillanyszerelő # Élelmiszeripar CukrászÉlelmiszeripari technikusPék-cukrász # Építészet Ács, állványozóBelsőépítési szerkezet- és burkolatszerelőBurkolóFestő, mázoló és tapétázóHűtő- és klímaberendezés-szerelő, karbantartóKőfaragó, műköves és épületszobrászKőművesKőműves, ÉpületburkolóMagasépítő technikus # Faipar BútorasztalosÉpületasztalosFa- és bútoripari technikusKárpitos # Gépészet Épületgépész technikusÉpületgépészeti csőhálózat- és berendezés-szerelőJárműfényezőKarosszérialakatosMechatronikai technikusSzerkezetlakatos # Informatika Gazdasági informatikusInformatikai alkalmazásfejlesztőInformatikai rendszergazdaInformatikusInternetes alkalmazásfejlesz

Tuti menü